Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті впало дерево

7 грудня 2017 р., 14:00

Долучилися рятувальники

05 грудня підрозділи ДСНС області чотири рази виїздили на ліквідацію наслідків падіння дерев на території Перечинського та Великоберезнянського районів, а також в м. Ужгород.

Так, о 08:00 перечинські рятувальники виїхали на проведення аварійних робіт с. Т. Ремета, де падіння дерева спричинило обмеження руху транспортних засобів.

Вже о 08:15 на лінію «101» надійшло повідомлення про падіння дерева на об’їзній дорозі в м. Ужгород. Для забезпечення безперешкодного проїзду автомобілів по даній ділянці автошляху та розкрижування деревини залучалися рятувальники аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

О 08:37 аналогічний випадок мав місце на автошляху в с. Забрідь Великоберезнянського району, де впале перекрило проїжджу частину місцевого автошляху. В даному випадку аварійні роботи проводили представники 2-ї державної пожежно-рятувальної частини смт В.Березний.

А о 12:17 рятувальники аварійно-рятувального загону виїздили на вул. Гойди, в м. Ужгород, де впале дерево пошкодило два автомобілі(Skoda та Volkswagen), котрі було припарковано на узбіччі дороги.

У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp