Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородцям показали інший бік віртуального життя (ФОТО)

7 грудня 2017 р., 18:25

У виставі "Лайкнутий"

Будьмо відверті – якісні театральні постановки, на жаль, рідкісні подарунки для ужгородців. Тому кожна така подія цінна і варта уваги. І це точно стосується моновистави «Лайкнутий», котру показали в залі обласного театру ляльок «Бавка» 6 грудня.

{g}

Цей вечір був сповнений звірянням актора Юрія Дяка (режисер Давіс Колбергс). Гасло постановки – «найкраща вистава про кожного з нас», адже вона про таку знайому більшості сучасних людей залежність від соціальних мереж. Постановка є інтерактивною, залучає глядача до спілкування і співпереживання й звертається до емоцій, змушує його спершу сміятися, а потім і сумувати, відчуваючи душевний біль героя. І попри заявлену тему вистави - соціальні мережі, вона насправді саме не про них, а навпаки - про справжні цінності і почуття людей. Зруйнувати, розбити межу між віртуальним світом і реальністю, схоже, було метою постановки і власне виконавця ролі чоловіка, котрий заплутався в нетрях мережі.

«Сповідь інтернет-залежного» привезли до нас завдяки газеті «Неділя», котра влаштовує мистецькі події в рамках відзначення свого ювілею. Власне, більшість із «15 вечорів з газетою «Неділя»» у рамках відзначення 15-річчя видання ще попереду, тож варто стежити за анонсами.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp