Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Дармова антена закарпатцю з рук не зійшла (ФОТО)

13 грудня 2017 р., 11:10

Місцева поліція затримала чоловіка, який викрав з помешкання жителя Сваляви супутникову антену. За фактом крадіжки слідчий відкрив кримінальне провадження.

З квартири мешканця Сваляви невідомий викрав супутникову антену. Про це потерпілий заявив до місцевої поліції. За фактом крадіжки слідчі відкрили кримінальне провадження. В ході слідства правоохоронці встановили особу, яка підозрюється у вчиненні даного кримінального правопорушення. Ним виявився 39-річний непрацюючий місцевий житель. 

Як з‘ясували поліцейські, чоловік безперешкодно зайшов до помешкання, в якому раніше проживав, звідки з спальної кімнати викрав антену. Поліція вилучила крадену річ від третьої особи, наразі слідчий призначив товарознавчу експертизу, за результатами якої буде вирішуватись питання повідомлення чоловікові підозри у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 1 статті 185 Кримінального кодексу України. Слідство триває. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp