Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородці почали розклеювати плакати із прізвищами депутатів

18 грудня 2017 р., 09:00

На вкрадених об'єктах комунального майна

"Ужгородці почали боротися із дерибанниками у міській раді? Сьогодні побачила на вулиці Боженка. Може на усе вкрадене в ужгородців майно, землі встановити такі таблички? Навряд чи наші депутати про щось задумаються, хоча б люди знатимуть хто займається дерибаном у місті?", - пише у фейсбуці Ольга Товтин.

Йдеться про спробу "віджати" аварійний ПРОЇЗД багатоповерхівки на вул. Боженка 2-4, поруч міської дитячої поліклініки, в обласному центрі Закарпаття, родиною міського голови Богдан Андріїв руками вказаних міських депутатів.

"ЗА" відповідне дерибане рішення 16 листопада на сесії проголосували зазначені на плакаті 30 депутатів Ужгородської міськради включно з мером, і лише 3-и проти - Віктор Щадей, Микола Сюсько, Шанта Сергій. До речі, не зважали депутати з мером і на озвучене правником Наталія Гнесь.

на сесії про триваюче кримінальне провадження по факту підробки службовими особами документів, на підставі яких цей під'їзд був завуальовано названо "вбудовані нежитлові приміщення першого поверху площею 64 кв.м." та проголосували передати на викуп проїзд-арку підприємцю Івану Ляхов.

Який, згідно публічних реєстрів, наближений до міського голови Богдана Андріїва, оскільки разом із його братом, депутатом облради Андрієм Андріїв, є співзасновником ГО "КПП "ЄВРОТЕК" (код ЄДРПОУ: 25449818).
Правозахисник Віталій Грегор

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp