Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Москаль єдиний із закарпатських політиків увійшов у сотню найвпливовіших українців 2017-го року

26 грудня 2017 р., 09:25

іЖурнал «Кореспондент» склав традиційний рейтинг найвпливовіших українців за підсумками року

Із закарпатських політиків у рейтинг потрапив тільки голова облдержадміністрації Геннадій Москаль, котрий посів 81 місце. До речі, він став одним із п’яти діючих голів ОДА, що ввійшли до сотні найвпливовіших українців.

У рейтингу є ще троє людей, яких можна пов’язати із Закарпаттям, а саме: віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе (донька Ореста Климпуша, політика і дипломата), народний депутат України від партії «Народний фронт» Павло Пинзеник (народився в Ужгороді) та лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук (народився в Мукачеві).
Очолив рейтинг Президент України Петро Порошенко, на другому місці – міністр МВС Арсен Аваков, на третьому – прем’єр-міністр Володимир Гройсман, на четвертому – підприємець Рінат Ахметов, на п’ятому – лідер ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко.

У створенні рейтингу взяли участь відомі українські вчені, політологи, журналісти та політтехнологи, детальніше із сотнею найвпливовіших українців можна ознайомитися за посиланням.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp