Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Туристичні вказівники "виростають" на закарпатяських дорогах (ФОТО)

18 липня 2014 р., 14:36

Перші три знаки встановили вже минулого тижня - на об’їздній дорозі міста Ужгород – КПП „Ужгород”, які вказують відстань та напрямок до Ужгородського та Невицького замків.

На основних автодорогах Закарпатської області почали встановлювати знаки, які вказують на розташування відомих туристичних об’єктів, повідомляє Тranscarpathiatour.

Знаки встановлюються за ініціативою департаменту житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури Закарпатської обласної державної адміністрації.


Наступні знаки встановлять на трасі Київ-Чоп. Вони вказуватимуть відстань та напрямок до Мукачівського замку, замку Сент-Міклош та замку графів Шенборнів.

Також, на автомобільних дорогах Мукачево – Рахів – Івано-Франківськ – Рогатин – Львів та Долина – Хуст встановлять знаки, які вказуватимуть відстань та напрямок до заповідного масиву „Долина нарцисів” Карпатського біосферного заповідника та Національного природного парку „Синевир”, в складі якого знаходиться найглибше озеро Українських Карпат.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp