Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Начальник закарпатських міграційників пообіцяв нові паспорти визволеним військовим

18 липня 2014 р., 14:57

Документи мають виготовити у найкоротші терміни.

У п'ятницю, 18 липня, в Головному управлінні ДМС України в Закарпатській області відбулася зустріч народного депутата України, голови Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин Валерія Пацкана з керівником міграційної служби краю Ігорем Михайлишиним. Разом з очільником парламентського комітету прийшли троє закарпатських військовослужбовців, які були потрапили в полон до терористів після того, як 17 червня їх БТР був обстріляний біля міста Щастя на Луганщині. Як відомо, Валерій Пацкан брав участь у визволенні військових і зараз допомагає у їх реабілітації. У полоні бойовики вилучили у хлопців усі документи. 

Начальник ГУ ДМС України в області Ігор Михайлишин пообіцяв військослужбовцям максимальне сприяння у відновленні паспорта громадянина України у найкоротші строки. Це питання перебуватиме під його особистим контролем. На завершення керівник міграційної служби побажав хлопцям сил і здоров’я. 
Ольга Поштак, головний спеціаліст по зв’язках з громадськістю та ЗМІ ГУ ДМС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp