Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачево: Боржники залишаться без води

4 січня 2018 р., 17:25

З 10 січня

ММКП «Мукачівводоканал» попереджає, що у абонентів, у яких є наявний борг за водопостачання або за водовідведення 10 січня проводитиметься тампонування (відключення) водовідведення. Дана санкція буде застосована до мешканців усіх типів будинків, як багатоквартирних так і приватних.

З метою уникнення тампонування водовідведень, ММКП «Мукачівводоканал» наполегливо просить мешканців, у яких є заборгованість по сплаті за водопостачання та водовідведення погасити борги.

Також адміністрація ММКП «Мукачівводоканал» звертає увагу боржників на можливість укладання угоди на реструктуризацію заборгованості, тобто на можливість сплачувати суму боргу частинами.

При необхідності абоненти можуть отримати інформацію щодо стану своєї заборгованості та порядку укладання угоди на реструктуризацію у ММКП «Мукачівводоканал» за адресою: пл. Кирила і Мефодія, 7 (абонентний відділ) або зателефонувати за телефонами: 5-45-97, (099) 365-89-36, (099) 364-12-98, (099) 364-14-83.

 PMG.ua

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp