Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рахівська Лазещина: Дороги, ліс та не такі уже й милі потічки

18 липня 2014 р., 18:55

У селі на Рахівшині купа проблем, які потрібно вирішувати.

16 липня голова держадміністрації Ірина Вербіцька із робочим візитом відвідала село Лазещина.

Тут спільно із сільським головою Іваном Пранничуком вони відвідали одне із дворогосподарств, власниця якого прохала допомоги в укріпленні берега потічка. Оглянувши подвір’я та оцінивши масштаб робіт, керівники пообіцяли спільно із місцевим лісгоспом сприяти у вирішенні проблеми жительки села.

Відвідала очільниця держадміністрації місцеву амбулаторію та поспілкувалась із її працівниками. Медики висловили сподівання, що при налагодженні ситуації в країні у них з’явиться можливість завершити переобладнання системи опалення у закладі, адже пічне опалення не є достатньо ефективним і тягне за собою додаткові витрати.

Також у приміщенні сільської ради голова держадміністрації зустрілась із місцевими підприємцями та представниками громадськості. Останнім часом у селі виникла ситуація із блокуванням однієї із доріг, яка веде до лісництва ДП „Ясінянське ЛМГ”, через що під загрозою опинилась робота як державного підприємства, так і приватних підприємців, які за договорами займаються лісорозробкою. Це в свою чергу загрожувало зменшенням надходження коштів до державного та місцевого бюджетів. Підприємці та активісти висловили свої пропозиції щодо налагодження роботи, адже суть вимог останніх зводилась до ремонту дороги. Виконання даних робіт було заплановано заздалегідь і днями ДП „Ясінянське ЛМГ” вже здійснило підсипку та вирівнювання дорожнього полотна на цій ділянці.

17 липня спільно з представниками правоохоронних органів голова держадміністрації здійснила ще одну робочу поїздку до Лазещини, де вкотре поспілкувалась із представниками громадськості. Сторони дійшли згоди, що ямковий ремонт дороги до лісництва буде продовжено, натомість проїзд для транспорту залишиться вільним.

Окремо піднімалось питання легальності роботи окремих підприємців, які займаються лісозаготівлею без належних на те документів, роботи окремих підрозділів правоохоронних органів. Їх керівник району пообіцяла взяти на контроль та донести до керівників відповідних структур.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp