Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті розкидана вакцина проти сказу

19 липня 2014 р., 14:35

Розкидали літаками по цілому Закарпаттю, щоб побороти сказ серед диких тварин.

З метою реалізації Угоди між Міністерством аграрної політики та продовольства України та Міністерством сільського господарства і розвитку села Республіки Польща щодо виконання програми боротьби зі сказом на території України в 2014 році, виділено кошти на закупівлю та поширення вакцини.

Вздовж державного кордону на території України визначена буферна зона, в межах якої буде реалізована програма боротьби зі сказом, у співпраці між Україною та Республікою Польща. На території Закарпатської області це Великоберезнянський, Воловецький, Перечинський, Свалявський, Берегівський, Виноградівський, Мукачівський, Ужгородський райони та частина Іршавського, Тячівського, Хустського районів.

Дана програма має на меті обмеження поширення вірусу сказу на території України та захист території країн Європейського Союзу.

Вакцина представляє собою брикети розміром 3×3×2 см, вагою 30 гр. коричневого кольору з різким запахом рибної муки. Даний препарат повністю безпечний при поїданні домашніми тваринами і не представляє жодної небезпеки для довкілля.

При знаходженні даних брикетів прохання не піднімати та не загортати їх ґрунтом, листям тощо.












Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp