Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Міська рада просить ужгородців звертаючись напряму до чергового МРЕМ

2 березня 2018 р., 13:10

При відключенні електропостачання

Понад 120 телефонних дзвінків прийняла за останні півдоби диспетчер служби оперативного реагування департаменту міського господарства Ужгородської міської ради про відключення електроенергії у мікрорайоні Червениця та в багатоповерхівках частини проспекту Свободи.

Електропостачання було відсутнє кілька годин учора, 1 березня, ввечері, вночі, а також сьогодні вранці. Проте постачанням електроенергії споживачам, справністю ліній мереж займається Ужгородський міський РЕМ, який є підрозділом ПрАТ «Закарпаттяобленерго» і не підпорядковується міській владі. Ужгородці зможуть не витрачати зайвий час і ефективніше домогтися вирішення проблем із відсутністю електропостачання, звертаючись напряму до чергового МРЕМ за телефонним номером 63-03-02 або в кол-центр «Закарпаттяобленерго» 0 800 50 16 20 (дзвінки з мобільних та стаціонарних номерів безкоштовні).


Прес-служба Ужгородської міськради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp