Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Профільні депутатські комісії завершили обговорення матеріалів другого пленарного засідання 10-ої сесії облради

26 березня 2018 р., 15:40

Сьогодні, 26 березня в облраді засідала профільна депутатська комісія з питань транскордонного співробітництва, розвитку туризму та рекреації, яку очолює Чаба Пейтер

Зважено депутати підійшли до всіх матеріалів, проектів рішень і листів, що подані комісії на розгляд та зосереджено розглянули профільні питання. Зокрема, про комунальне підприємство «Агентство регіонального розвитку та транскордонного співробітництва «Закарпаття» Закарпатської обласної ради», з якого інформував його керівник Михайло Данканич. Необхідність прийняття даного рішення зумовлена закінченням строку, на який був укладений контракт із призначеним на посаду відповідно до рішення обласної ради (від 7 грудня 2016 № 565) директором комунального підприємства «Агенство регіонального розвитку та транскордонного співробітництва «Закарпаття» Закарпатської обласної ради». Михайло Васильович прозвітував про роботу, окреслив перспективи розвитку Агентства та поділився своїм баченням щодо його розбудови. Депутати підтримали Михайла Данканича та рекомендували керівництву облради укласти з ним контракт на наступні 3 роки.

Вивчили внесення змін та доповнень до Програми розвитку туризму і курортів у Закарпатській області на 2016 – 2020 роки, яке презентував Денис Ман – директор департаменту економічного розвитку і торгівлі ОДА, депутата облради, наголосивши, що це потрібно для ефективного використання коштів, затверджених для реалізації заходів Програми розвитку туризму і курортів у Закарпатській області на 2016–2020 роки, а також для підтримки ініціатив інститутів громадянського суспільства у сфері туризму та курортів, реалізація яких спрямована на популяризацію туристичного потенціалу області.

Комісія схвалила проект рішення та детально обговорили інші матеріали пленарного засідання.

Зауваження і доповнення до відповідних проектів рішень, звісно, будуть опрацьовані та узагальнені і подані до розгляду президії обласної ради, яка проведе своє засідання також сьогодні.

Прес-центр Закарпатської облради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp