Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Холмківської ОТГ поки не буде

27 березня 2018 р., 10:25

Голова ОДА повернув на доопрацювання проект рішення Холмківської, Сторожницької та Тарнівської сільрад про добровільне об’єднання відповідних сіл у Холмківську ОТГ із центром у Холмоку.

Причина – невідповідність методиці формування спроможних територіальних громад, статтям ЗУ «Про регулювання містобудівної діяльності» та вимогам Схеми планування території Закарпатської області. Крім того, як уже повідомлялося, при розробленні закону «Про добровільне об’єднання територіальних громад» не було дотримано законотворчого процесу, в результаті він суперечить зокрема «Закону про місцеві державні адміністрації», «Закону про місцеве самоврядування в Україні», «Закону про Центральну виборчу комісію». Закарпатська ОДА звернулася до суду за роз’ясненням щодо відповідності ЗУ «Про добровільне об’єднання територіальних громад» Конституції та законодавству України.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp