Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Берегові урочисто відкрили супермаркет SPAR (ФОТО)

2 квітня 2018 р., 09:10

Нещодавно.

Через кілька годин після відкриття черги біля кас не зменшувались.

 

Сьогодні SPAR – одна з найбільших у світі мереж маркетів, супермаркетів та гіпермаркетів, що складається з 12 тисяч магазинів, які діють у понад 40 країнах світу. В Україні до цього часу нараховувалось 8 таких об’єктів світової ритейлерської мережі. Нагадаємо, що наприкінці грудня сучасний франчайзинговий заклад під брендом SPAR відкрили у Виноградові. Тепер настала черга за Береговом.

Господарі торгового закладу запропонували містянам широку й насичену святкову програму, приурочену до відкриття супермаркету. Бажаючим надували повітряні кульки, проводили безпрограшну лотерею, різні конкурси. Зокрема, користувались успіхом змагання, хто довше протримає на витягнутих руках ящик пива – переможець забирав його собі безкоштовно. Дітей притягував аква-грим, який майстерно виконували дві симпатичні юнки: вони вправно розмальовували обличчя малечі замислуватими узорами.

Звичайно, чарував зір і широкий вибір викладеного на полицях товару – від екзотичних фруктів та продуктів до предметів побуту. “Не кусались” й ціни. Проте, це й не дивно, адже на старті кожний торговий заклад реалізовує продукцію за поміркованою вартістю. Родзинкою стали приготування піцци, смажених ковбасок, хот-догів на винос. При магазині діє також своя пекарня, звідкіля запашний хліб, батони, булочки потрапляють прямо на прилавок. Звичайно, напередодні свят не обійшлося і без оригінальних пасок. Любителі кави та поживних соків теж могли їх скуштувати.

“Різноманітність товару, його зовнішній вигляд, численні послуги, зрозуміло, приваблюють,- поділилась з нами берегівчанка Аня.- Хотілося б, аби така ситуація збереглась і в послідуючі місяці.”


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp