Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Чопі вдосталь роботи

16 квітня 2018 р., 17:35

З настанням тепла

Шановні мешканці Чопа! Із настанням хорошої погоди у місті розпочалися будівельні роботи.

На вулиці Йосипа Бокшая, 1, 3, 5 стартував ремонт внутрішньоквартальних пішохідних зон, частина з яких була пошкоджена після заміни каналізаційної та водопровідної мережі будинку №5 на вулиці Йосипа Бокшая, 5.

У подальшому на вулиці Миру, 21 також буде проведений капітальний ремонт внутріквартальних проїздів і пішоходних зон.

На проспекті Залізничників, 3, 4 триває капітальний ремонт системи водопостачання та водовідведення зі встановленням нових колодязів. Також протягом квітня на вулиці Миру, 15 був проведений капітальний ремонт покрівлі будинку, а на проспекті Залізничників, 1 роботи ще тривають.

З початку цього тижня у місті розпочнеться поточний ямковий ремонт вулиць Приозерної, Головної, Берег, Ужгородської, Майстерської, Млинної, Тисової, Квітової, завершитися капітальний ремонт частини вулиці Загородньої, розпочнеться капремонт вулиці Миру (від перехресть з вулицями Берегівською та Лермонтова).

У міському парку продовжується будівництво водозабору на підземних свердловинах. Відновлено роботи з реконструкції дошкільного навчального закладу “Казка”.

У зв’язку з цим просимо вибачення за тимчасові незручності.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp