Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Протести в Єревані: Кремль виключив втручання в конфлікт

24 квітня 2018 р., 08:19

Росія дуже уважно спостерігає за тим, що відбувається у Вірменії, однак не має наміру втручатися в конфлікт у Єревані, оскільки це винятково внутрішня справа цієї країни, запевнили в Кремлі.

Москва не втручатиметься в конфлікт у Вірменії. Про це заявив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, передає в понеділок, 23 квітня, РБК."Чому Москва повинна втручатися? Гіпотетичні припущення недоречні. Це винятково внутрішня справа Вірменії", - сказав Пєсков.У той же час він зазначив, що Росія дуже уважно спостерігає за тим, що відбувається у Вірменії: "Це наш найближчий союзник, країна, з якою в нас розвиваються щонайтісніше відносини, учасник ЄврАзЕС".Спікер Володимира Путіна також розповів про консультації Єревана з Москвою."По лінії Кремля я нічого вам не можу сказати. Ви знаєте, що недавно в президента були контакти. 

Президент привітав колег з обранням", - сказав Пєсков.Він також порадив звернутися в Міноборони замість відповіді на запитання про введення особливого режиму на російській військовій базі в місті Гюмрі.Нагадаємо, протести проти призначення колишнього президента Вірменії Сержа Саргсяна на посаду прем'єр-міністра країни тривають у Єревані з 13 квітня. Напередодні сталися масові зіткнення демонстрантів з поліцією після невдалих переговорів Саргсяна з лідером протестів і головою опозиційного блоку Елк Ніколом Пашиняном.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp