Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Представники ОТГ ознайомилися з роботою ужгородського ЦНАПу (Фото)

27 квітня 2018 р., 15:40

Після завершення першої частини дводенного засідання Секції Асоціації міст України з питань діяльності та розвитку територіальних громад

Яке проводить в Ужгороді Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України», міський голова Богдан Андріїв запросив усіх ознайомитися з роботою Центру надання адміністративних послуг. Зараз ЦНАП працює на першому поверсі Ужгородської міської ради, повністю реконструйованому за кошти міського бюджету. Тепер в межах одного приміщення можна отримати послуги за принципами "єдиного офісу" і "відкритого простору".

{g}

Керуючий справами виконкому Ужгородської міської ради Олена Макара детально розповіла про роботу загального відділу та відділу звернень громадян, які зараз також розміщуються на першому поверсі, як відбувається прийом громадян - приймальню громадян облаштували тут же.

Начальник Центру надання адмінпослуг Жанна Павлув поінформувала про діяльність ЦНАПу, скільки послуг тут надається загалом, скільки додалося нових послуг з початку року, які послуги ОДА, органів центральної виконавчої влади та Ужгородської міської ради можна тут отримати.

Нагадаємо, в Ужгороді 26-27 квітня Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» в рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який реалізується спільно з Агентством США з міжнародного розвитку, проводить засідання Секції з питань діяльності та розвитку територіальних громад у форматі обміну досвідом «Рівний – рівному». Участь у засіданні беруть участь голови, їх заступники та секретарі об’єднаних територіальних громад, старости сіл Закарпатської, Волинської, Дніпропетровської, Житомирської, Івано-Франківської, Київської, Рівненської, Сумської, Чернігівської та Чернівецької областей.

Ужгородська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp