Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Жінка на візку плюється вже на мукачівців

4 травня 2018 р., 14:45

Містяни обурені такю поведінкою

Нещодавно на вулицях Мукачева з’ялася жінка в інвалідному візку, яка ображає перехожих та плює на людей. Мукачівців обурює неадекватна поведінка цієї жінки.

Містяни вже неодноразово писали про це у соцмережах і зверталися до поліції.

Як з’ясувалося, ця жінка впродовж тривалого часу перебувала в Угорщині. Торік, місцева міграційна служба поновила їй паспорт громадянина України з відміткою "без місця реєстрації".

В Управлінні праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Мукачівської міської ради після обурення містян вирішили прокоментувати цю ситуацію. Як зазначили в управлінні, вони не мають повноважень та законних підстав втручатися в ситуацію і вживати заходів щодо влаштування жінки в інтернат.

"Попри пересування у візку, це молода працездатна жінка, яка може ходити. У неї є близькі родичі. Фахівці УПСЗН ще в лютому 2018 року розшукали рідного брата жінки. Утім, чоловік зрікся її і не висловив бажання спілкуватися", – йдеться в повідомленні Управлінні праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Мукачівської міськради.

Також у відомстві зазначили, що в поліції є офіційно зареєстровані скарги на поведінку цієї особи. "Це дозволить вжити певних заходів щодо притягнення її до адміністративної відповідальності. Примусово позбавити волі й ізолювати особу без вагомих на те підстав, чи піддати примусрвому медичному обстеженню – заборонено чинним законодавством України, – йдеться у повідомленні. – Наголошуємо, що ця жінка – працездатна і вміє самостійно пересуватися. Крім того, у неї є близькі родичі, які мають певну відповідальність за її дії".

Зазначимо, що містян така позиція відомства дуже здивувала. Вони активно коментують допис Управління праці та соціального захисту населення у Фейсбуці.








Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp