Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Голова закарпатського села наклав на себе руки

24 травня 2018 р., 09:35

Страшна подія

Дружина чоловіка розповіла поліції, що останнім часом її чоловік був у пригніченому стані.

У Головному управлінні національної поліції розповіли Мukachevo.net, що вчора, 22 травня о 18:53 до до них надійшло повідомлення про те, що у селі Лалово, на Мукачівщині, чоловік здійснив самогубство шляхом повішання на горищі.

На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що чоловік 1960 року народження, мешканець села Лалово здійснив самогубство на горищі власного будинку.

Поліція передсмертної записки не виявила.

— Як прокоментувала ситуацію правоохоронцям дружина загиблого, її чоловік деякий час був у пригніченому стані. І, скажімо, якось причин вважати, що на нього тисли, або довели його, у неї немає, - розповіла речниця закарпастької поліції Тетяна Щоголєва.

Тіло направлено на судово-медичну експертизу. Видимих ознак насильницької смерті не виявлено. З місця події вилучено речові докази і відправлено на експертизу.

На даний момент поліція розглядає версію самогубства. Відкрито провадження по статті 115 ККУ, вбивство з позначкою самогубство.

За інформацією яка є у редакції Мukachevo.net, загиблий був головою села Лалово.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp