Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

До кінця тижня 500 мукачівців мають піти до армії

29 липня 2014 р., 16:48

Така деректива сьогодні опівночі прийшла від оперативного командування «Північ».

До лав армії під час чергової стадії мобілізації мають призвати 500 мукачівців

Про це під час сьогоднішньої наради в Мукачівському міськвиконкомі розповів начальник мобілізаційного відділення Мукачівського об’єднаного військового комісаріату підполковник Андрій Фуцур. За його словами, сьогодні опівночі до військкомату надійшла чергове деректива оперативного командування «Північ».

В ній дана вказівка у період з 28 липня по 3 серпня, на території Мукачева, в рамках першого етапу мобілізації до лав війська, призвати близько 500 чоловік. Відповідні повістки мають бути доставлені завдяки дільниці оповіщення ресурсів, що розташована на території управляючої компанії «ІТВ-сервіс». Планується, що перший день буде присвячено оповіщенню, а другий і третій мобілізовані проходитимуть медичну комісію. З 31 липня розпочнеться поставка мобілізованих.

За словами начальника мобілізаційного відділення ситуація з явкою за повістками на сьогоднішній день просто катастрофічна. В середньому на 35 повісток до комісаріату з’являється лише одна особа.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp