Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Нікополі згорів гараж із чоловіком усередині

11 червня 2018 р., 09:05

У результаті спалаху в гаражі загинув його власник.

Причина пожежі встановлюється правоохоронними органами.У ніч на 9 червня в результаті пожежі в гаражі по вулиці Кастромській у ​​Нікополі загинув чоловік. Про це повідомляє прес-служба ДСНС у Дніпропетровській області.

"Прибувши на місце, рятувальники встановили, що пожежа виникла на відкритій території поблизу цегляного гаража, що стоїть окремо. Спочатку горіло сміття на площі 5 кв.м, і згодом вогонь перекинувся на будівлю", - йдеться в повідомленні.Вогнем було пошкоджено перекриття гаража і майно всередині на площі 6 кв.м. Загальна площа пожежі становить 9 кв.м.Пожежу локалізовано о 1:50 та ліквідована о 2:45.Під час гасіння пожежі всередині будівлі виявлено тіло без ознак життя власника гаража 1978 року народження.До ліквідації пожежі залучено 5 чоловік особового складу та 1 одиницю пожежно-рятувальної техніки.Причина пожежі встановлюється правоохоронними органами.Нагадаємо, вночі 30 травня у Дніпрі сталася пожежа в обласній клінічній лікарні ім. І.І. Мечникова. Рятувальники евакуювали 92 людини з палаючого будинку. Жертв немає.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp