Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Чопі "працювали" вандали (ФОТО)

19 червня 2018 р., 10:00

Нищили те, що бачили

Увечері в суботу, 16 червня, невідомі зловмисники зламали ліхтар і лавицю у сквері поблизу пам’ятника “Невинно загиблим жертвам Другої світової війни”. Крім того, нещодавно у сквері був пошкоджений ще один ліхтар, з якого вкрали лампу.

Нагадуємо, що відповідно до статті 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності – від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Шановні мешканці міста Чоп, якщо Ви володієте інформацією про тих, хто спричинив пошкодження, то просимо звертатися до Чопської міської ради.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp