Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Виноградові з’явився новий дитячий майданчик «Час іде»

27 червня 2018 р., 14:25

17 червня у Виноградові на вулиці Заводській відбулася урочиста церемонія відкриття дитячого спортивного майданчика «Час іде».

Розпочав урочисту частину міський голова Степан Бочкай, який привітав громаду із довгоочікуваним відкриттям та побажав дітям отримувати від гри на майданчику тільки радісні емоції. Очільник міста відзначив грамотами Виноградівської міської ради людей, що доклали найбільше зусиль та фінансово допомогли у створенні майданчика. Після цього зі словами подяки та розповіддю про ідею його створення виступив один із організаторів, депутат міської ради Олександр Товт.

– До мене звернулися мами дітей із проханням, посприяти будівництву ігрового майданчика на нашому окрузі. Я, у свою чергу, звернувся до мера міста, щоб міська рада виділила територію та придбала гойдалки. Роботи на території тривали 3 місяці. Кожен бажаючий допомагав або фізично, або фінансово. Ідея назви майданчика виникла неспроста, адже ми працювали після шостої години вечора, скоро сутеніло, а тому кожен казав, що «час іде», – розповів Олександр Товт.
Згодом Степан Бочкай та Олександр Товт перерізали червону стрічку, чим знаменували відкриття майданчика, а священик Мирослав Сипко освятив його. Після офіційної частини, на малечу та їх батьків чекали цікаві конкурси, святковий фуршет, послуги майстра аквагриму, ігри із героями мультфільму «Тролі» та ознайомлення із гойдалками, тренажерами та гірками.
Олександра Костьо, студентка відділення журналістики УжНУ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp