Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Україні за добу виявили більше 80 автоперевізників-порушників

24 липня 2018 р., 09:41

В рамках операції "Перевізник" особливу увагу приділено переобладнаним маршрутним автобусам.В рамках триваючих превентивних заходів т. зв.

"Перевізник" в Україні почали роботу спільні мобільні групи з виявлення та документування порушень у сфері пасажирських перевезень, і за добу правоохоронці виявили понад 80 порушників. Про це повідомив заступник голови Нацполіції - керівник патрульної поліції Олександр Фацевич.

"Протягом доби забезпечено роботу 33 таких спільних мобільних груп. Вже перевірено більше 200 автобусів, що здійснюють перевезення пасажирів. У результаті, складено 87 адміністративних матеріалів", - цитує Фацевича прес-служба Нацполіції України в понеділок, 23 липня.Заступник голови Нацполіції розповів, що до складу увійшли працівники відділів безпеки дорожнього руху патрульної поліції і територіальних підрозділів Транспортної інспекції.Серед виявлених у перевізників порушень - керування без необхідних документів; керування автобусами, які мають технічні несправності і не пройшли обов'язковий технічний контроль; порушення правил надання послуг та вимог безпеки при наданні послуг з перевезення пасажирів; проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху.Нагадаємо, після серії смертельних аварій прем'єр-міністр Володимир Гройсман дав доручення посилити перевірки автобусів перед виходом на маршрут.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp