Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Служба зайнятості іде на залізницю

8 серпня 2018 р., 15:35

Вже завтра

У рамках реалізації положень Меморандуму про співпрацю між ПАТ «Укрзалізниця» та Державною службою зайнятості, підписаного у травні 2018 року, Закарпатський обласний центр зайнятості запрошує журналістів взяти участь у ознайомчому прес-турі «Залізничне Закарпаття сьогодні і завтра».
ПАТ «Укрзалізниця» - національний перевізник вантажів та пасажирів, який забезпечує ефективне функціонування і розвиток залізничного транспорту. Підприємство виконує 82 % вантажних і майже 50 % пасажирських перевезень, від загального обсягу перевезень, які здійснюються усіма видами транспорту.
«Укрзалізниця» є однією із найбільших організацій в країні, яка забезпечує роботою кількасот тисяч українців. Для більш детального знайомства з підприємством для працівників служби зайнятості та журналістів заплановано ознайомчий прес-тур до виробничих підрозділів ПАТ «Укрзалізниця» в місті Ужгороді.

У програмі прес-туру:
- брифінг керівництва Закарпатського обласного центру зайнятості та представників структурних підрозділів ПАТ «Укрзалізниця» в місті Ужгороді.
Знайомство з роботою виробничих структурних підрозділів:
- «Ужгородська дирекція залізничних перевезень»
- «Ужгородська дистанція сигналізації і зв’язку»
- «Ужгородська дистанція колії»
- «Ужгородська пасажирська вагонна дільниця»

Початок прес-туру – 9 серпня о 14:30 у центральній залі вокзалу станції Ужгород.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp