Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Негода наробила біди в Рахові (ФОТО)

18 серпня 2018 р., 11:00

Страшні реалії

Через потужну зливу, яка накрила Рахів у п’ятницю (17.08) увечері, сімох місцевих мешканців довелося евакуювати з підтопленого будинку. Людей тимчасово поселили в районну лікарню, де вони переночують, а після спаду води повернуться додому. За інформацією на 22.00, внаслідок негоди підтоплено близько п’ятдесяти будинків, крім того, у воді опинилися кілька десятків автомобілів. Злива накрила райцентр близько 20-ї години й тривала всього півгодини. 

{g}

Однак зливові потоки були настільки потужними, що знесена з гір деревина закрила кілька містків потоку Буркут, який тече від міського амфітеатру. В результаті утворилися штучні загати, і вода, вийшовши з берегів, пішла на центральну частину міста, яка знаходиться в низовині. Зараз русло потоку розчищають силами районної Держслужбиз надзвичайних ситуацій і технікою Рахівського держлісгоспу. На місці перебуває голова Рахівської райдержадміністрації, ситуація знаходиться під постійним контролем. Інформації про постраждалих людей та руйнування будівель немає, уточнені дані про наслідки негоди будуть оприлюднені пізніше, - повідомяють на сайті Геннадія Москаля.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp