Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Суд Херсона заарештував двох підозрюваних у замаху на Гандзюк

21 серпня 2018 р., 20:04

Підозрюваних заарештовано на 60 діб без права внесення застави

У Херсоні суд у вівторок, 21 серпня, заарештував двох підозрюваних у нападі на громадську активістку Катерину Гандзюк. Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Повідомляється, що суд заарештував підозрюваних на 60 діб без права внесення застави.

Раніше у Нацполіції повідомили,що за підозрою у замаху на вбивство активістки Катерини Гандзюк затримано п’ятеро осіб.

Нагадаємо, 20 серпня суд арештував на два місяці без права внесення застави підозрюваного в нападі на активістку Катерину Гандзюк Віктора Горбунова.

20 серпня стало відомо ім'я другого підозрюваного у нападі на Гандзюк.

Як повідомлялося, правоохоронці встановили місце, де зловмисники купили кислоту для нападу на Катерину Гандзюк. 7 серпня голова Національної поліції Сергій Князєв звернувся до громадян та представників ЗМІ з прохання допомогти встановити особу другого підозрюваного у замаху на громадську діячку.

Нагадаємо, 31 липня у Херсоні невідомий облив кислотою виконувача обов’язків керуючого справами Херсонської міської ради та відому громадську діячку Катерину Гандзюк. Правоохоронці розпочали досудове розслідування за фактом нападу на Гандзюк, попередня правова кваліфікація – ст.296 Кримінального кодексу України "хуліганство". Крім того, поліція оприлюднили фото ймовірного нападника. Пізніше правоохоронці перекваліфікували напад на виконувача обов'язків керуючої справами Херсонської міської ради Катерину Гандзюк з "хуліганства" на "тяжкі тілесні ушкодження з метою залякування". 1 серпня стало відомо, що поліція перекваліфікувала напад на активістку з "тяжких тілесних ушкодження з метою залякування" на "замах на вбивство".

Згодом стало відомо, що Гандзюк перебуває в реанімаційному відділенні лікарні, її стан оцінюють як стабільно важкий. За попередньою інформацією, у неї від опіків постраждали 35% шкіри. Сильно пошкоджене ліве око, а найбільше постраждала шия.

3 серпня Генеральний прокурор України прийняв рішення передати слідство до центрального апарату СБУ.

6 серпня Херсонський міський суд обрав запобіжний захід для підозрюваного у замаху на вбивство Катерини Гандзюк у вигляді тримання під вартою на 60 діб.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp