Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Дільничний міліціонер закликав іршавських учнів бути чемними (ФОТО)

13 березня 2014 р., 11:03

Нещодавно дільничний інспектор Іршавського райвідділу старший лейтенант міліції Віталій Данканич відвідав учнів Іршавської ЗОШ 1-3 ступенів №1. 

Дільничний інспектор, вболіваючи за підростаюче покоління,   провів зі школярами профілактичну бесіду. 
 Віталій Данканич розповів про відповідальність, яку підлітки понесуть в разі прогулу занять у школі, а також навів приклади поставлення на облік до дитячої кімнати міліції школярів, які займались крадіжками. 

Щоб уникнути подібних неприємностей, правоохоронець застеріг  та звернув увагу дітей, що вести себе потрібно чемно і не порушувати дисципліну та Закон. 

Діти цікавились у дільничного інспектора, як телефонувати правильно до міліції. Він розповів, що телефонувати на 101, 102 чи 103 можна з будь-якого мобільного чи стаціонарного  телефону безкоштовно. Однак звернув увагу учнів на недопущення фальшивих викликів, оскільки за кожний такий випадок можна понести відповідальність. 
 
У подальшому дільничний розповів дітям про роботу міліції, як виїжджає слідчо-оперативна група на місце пригоди, як працівники карного розшуку виявляють та затримують крадіїв, а слідчі - як розслідують кримінальні провадження. Школярі задавали багато запитань дільничному, які були переважно пов′язані з роботою відділу кримінальної міліції у справах дітей. Наостанок учні виявили бажання відвідати з екскурсією Іршавський райвідділ міліції, у чому дільничний пообіцяв їм посприяти. 
 
- Ми робимо все можливе для того, щоб діти бачили в міліціонерах своїх захисників, - відмітив дільничний Віталій Данканич, - адже правопорушення краще попередити, ніж потім неповнолітнім чи їх батькам відповідати за скоєне, не кажучи вже про можливі непередбачувані наслідки.
 Віта Горзов,Іршавський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp