Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Порошенко відвідає церемонію прощання з Маккейном

31 серпня 2018 р., 16:03

Зазначається, що візит носить приватний характер, тому президент здійснить поїздку до Вашингтона рейсовим літаком

Президент України Петро Порошенко відвідає Сполучені Штати з приватним візитом з метою участі у жалобних заходах прощання із сенатором США Джоном Маккейном з 31 серпня по 1 вересня. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

«В пам’яті українців сенатор Маккейн назавжди залишиться близьким другом, який пліч-о-пліч став на захист демократії на київському Майдані, і відданим побратимом, який розділив новорічну вечерю з українськими воїнами на лінії бойових зіткнень. Його віру в український народ не можливо переоцінити, як і внесок у стримування російського агресора. Авторитетний голос Джона Маккейна назавжди залишатиметься одним з найгучніших на підтримку незалежної, демократичної та процвітаючої України», - наголосив президент перед відльотом до Вашингтона..

Зазначається, що візит носить приватний характер, тому Порошенко здійснить поїздку до Вашингтона рейсовим літаком.

Нагадаємо, у середу, 29 серпня, родина та мешканці Аризони вшанували пам'ять покійного сенатора Джона Маккейна у Фінексі, де знаходиться Капітолій.

26 серпня у США на 82-му році життя помер сенатор-республіканець Джон Маккейн.Раніше стало відомо, що президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп відкинув пропозицію речника Білого дому Сари Сандерс і керівника апарату Джона Келлі опублікувати офіційну заяву про смерть сенатор-республіканець Джона Маккейна, в якій вони хотіли назвати його героєм.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp