Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Поліція - про вибух на Берегівщині (ФОТО)

3 вересня 2018 р., 19:10

Це сталося вчора.

Як ми уже повідомляли, вибух будинку стався вчора, 2 вересня, на Берегівщині. У селі Велика Бакта. Про це висловився і Геннадій Москаль. Наразі ж - за справу взялася поліція.

Вчора, 2 вересня, о 9:52 год, на лінію «102» надійшло анонімне повідомлення про вибух будинку по вулиці Садовій у селі Велика Бакта.

На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група, бригада рятувальників та працівники газового господарства. За попередніми даними, вибух стався через витік побутового газу. Будівлю зруйновано повністю.

Внаслідок події постраждав 56-річний чоловік, мешканець Хуста, який тимчасово проживав у будинку. Чоловік доставлений до Берегівської центральної міської лікарні.

За фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 194 Кримінального кодексу України (Умисне знищення або пошкодження майна). Усі обставини та причини вибуху встановлюються.



Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp