Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рятувальники вихідними не нудьгувли

10 вересня 2018 р., 10:55

За дві доби сталися 7 пожеж

07 вересня о 04:57 сталася пожежа в надвірній споруді в с. Тарасівка, що на Тячівщині. Полум’я знищено надвірну споруду. Причина пожежі та збитки встановлюються.

Ввечері 07 вересня загорілая котельня ПАТ «Перечинський лісокомбінат», в с Дубриничі Перечинського району. Вогнем знищено покрівлю котельні на площі 30 м2 . Причина пожежі та збитки встановлюються.

Того ж дня о 21:39 спалахнула надвірна споруда, за адресою: Воловецький район, с. В. Ворота, вул. Молодіжна. Вогнем знищено дах та пошкоджено перекриття. Причина пожежі та збитки встановлюються.

08 вересня о 17:54 рятувальники отримали повідомлення про пожежу в надвірній споруді, за адресою: Тячівський район, с. Крива, вул. Шевченка. Вогнем знищено покрівлю на площі 16 м2 та частину домашнього майна. Причина пожежі та збитки встановлюються.

Ввечері 08 вересня загорілося автомобіль ВАЗ-2108, за адресою: Мукачівський район, с. В. Лучки, вул. Жовтнева. Вогнем знищено салон автомобіля, пошкоджено лакофарбове покриття, вікна, стіну та двері житлового будинку. Причина пожежі та збитки встановлюються.

09 вересня полум’я огорнуло житловий будинок, за адресою: Великоберезнянський район, с.Жорнава. Вогнем частину домашнього майна. Причина пожежі та збитки встановлюються.


інформують в У ДСНС в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp