Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпаття завітав голова прикордонної служби України

12 вересня 2018 р., 10:30

Аби оцінити стан КПП.

Голова Державної прикордонної служби України в рамках робочої поїздки у підрозділи Західного регіонального управління прибув на Закарпаття, повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

Перш за все очільник служби зустрівся з військовослужбовцями та персоналом Чопського прикордонного загону. Петро Цигикал поцікавився станом готовності цього підрозділу до виконання поставлених завдань з охорони державного кордону. Окремо Голова Держприкордонслужби спинився на питаннях забезпеченості бійців підрозділу, їх бойової готовності, навчальної матеріально-технічної бази, умовами проживання новоприбулих бійців тощо.

Також під час свого перебування Петро Цигикал обговорив головні нагальні питання, зокрема стан протидії контрабандній діяльності та запобігання нелегальній міграції у регіоні.

Говорив Голова служби і про нарощення ефективності системи охорони кордону. Петро Цигикал відмітив про створення такої системи, яка б дозволила збільшити фізичну присутність прикордонників на кордоні, аби посилити боротьбу з організованою злочинністю, в тому числі з незаконним переміщенням контрабандних тютюнових виробів та протидії нелегальній міграції.

На зустрічі йшлося і про методи ущільнення державного кордону в тому числі мобільними місцями тривалого несення служби, які можуть використовуватися на віддалених ділянках державного кордону і в найкоротші терміни посилювати будь-які напрямки.

Нагадаємо, у липні голова Закарпатської облдержадміністрації підписав розпорядження про посилення протидії контрабанді тютюнових виробів через українсько-румунський кордон у межах Закарпатської області.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp