Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті стартувала перевірка майстерності поліціянтів (ФОТО)

17 вересня 2018 р., 15:30

Перевіряють у поліцейських охорони фізичну форму

Заліки з підсумкової перевірки розпочали складати поліцейські охорони Ужгородського міжрайонного відділу.

Перевірили на готовність, до виконання повсякденних оперативно-службових завдань, поліцейських охорони краю - капітан поліції В’ячеслав Бандура - старший інспектор з ОД ВКЗ Управління поліції охорони в м.Київ та майор поліції Андрій Приходько - старший інспектор з ОД ВКЗ УПО в м. Одеса.

- Поліцейські охорони щороку вдосконалюють свої вміння та навички під час занять з професійної та фізичної підготовки і отримані знання підтвердили здачею заліків з підсумкової перевірки. Нині, ми розпочали перевірку, і вже за три дні зможемо підбити підсумки, - наголосив інспектор зі столиці.

Розпочали перевірку здачею тестування: відповіли на ряд запитань, що безпосередньо стосувалися їхньої службової діяльності. Наступний етап – практичний. Бійці УПО продемонстрували навики поводження зі зброєю, виконали практичні залікові стрільби з табельної вогнепальної зброї, продемонстрували прийоми самозахисту, якими володіють, а також здали залік з бігу на 100 метрі та долали дистанцію у 1 км.Згодом, підсумкові завдання чекали і на працівники Управління з Мукачівського МВ.

Варто додати, що головна мета підсумкової перевірки – підвищення якості професійної майстерності особового складу, впровадження сучасних форм і методів роботи.








Управління поліції охорони в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp