Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Названо дату проведення фестивалю середньовічної культури "Срібний Татош" у 2019 році (ФОТО)

19 вересня 2018 р., 13:00

"Срібний Татош" збирає лицарів України.

Фестиваль середньовічної культури "Срібний Татош", котрий проходив на території замку "Сент-Міклош", що у Чинадієві, вже 7 років поспіль, відбудеться і у 2019-му. Днями його організатори оголосили дати проведення фестивалю у наступному році.

"Срібний Татош" завжди збирає десятки лицарів із різних міст України та закордону, а також лучників та просто людей, які захоплюються історичною реконструкцією. У 2019-му "Срібний Татош" відбудеться 24-26 травня. Секретів програми його організатори поки не розкривають.

До слова, саме на цьому фестивалі кожен може відчути на собі, як жилося людині середньовіччя, що їй доводилося їсти, вдягати та як, наприклад, можна було освідчуватися в коханні. На фестивалі зазвичай діє кілька локацій і все це створює для відвідувачів певний історичний екскурс. Цей фестиваль вдало підійде для відвідування тим, хто в дитинстві відчайдушно захоплювався історією та завжди мріяв відчути себе справжнім лицарем чи чарівною середньовічною пані.

Як пройшов фестиваль цього року - дивіться за посиланням.

Закарпатський Кореспондент

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp