Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Берегівщині ямковий ремонт зчинив бездоріжжя (ФОТО)

10 листопада 2018 р., 10:00

Ось такі реалії

До редакції Mukachevo.net звернулась мешканка села Чікош, що на Берегівщині, з проханням висвітлити проблему з якою вони живуть вже довгий час.

{g}

За словами пані Юлії, у селі проживає зовсім мало людей, молодь, в основному, на заробітках, а інші це жінки та літні люди. Саме село знаходиться на відстані 4 кілометра від траси і підшефне великому селу Гать. Звісно, через малу кількість населення саме цю 4-кілометрову дорогу робити ніхто не хоче.

Вона з кожним роком руйнується під колесами каміонів, які вивозять зерно з навколишніх полів. Єдиним засобом зв'язку між селом і трасою є приватні машини, яких є декілька у селі.

— В понеділок, 5 листопада о 14:00 в селі були проведені збори. Хто там був присутній - не знаю, бо все населення працездатного віку по роботах. Але за переказами старших сусідів сільський голова Гаті пообіцяв зробити ямковий ремонт дороги, засипати ями щебенем. Вантажівки попривозили будівельне сміття, в якому арматура, шматки цегли і брили бетону. все це висипали у ями. Щоб трохи вирівняти ці купи, автівки заїхали на поля, набрали землі і поприсипали це сміття землею, - розповідає пані Юлія.

Такий ямковий ремонт відрізав невеличке село від цивілізації остаточно. Жодна машина не може проїхати. Таксі тим паче відмовляються їхати у цю сторону, так само як і швидка, бо у машини просто немає шансів проїхати.

— Але це ще поки не задощило. Дощ розмиє глину і навіть люди пішки не зможуть пройти. Голова не бере слухавку, не йде на контакти з людьми, а в селі немає власного грейдера, щоб згребти оте сміття з дороги., - додала мешканка села.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp