Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Хуст: водій на підпитку ледь не наробив біди

15 листопада 2018 р., 13:25

Керування авто на підпитку.

Минулої доби закарпатські патрульні задокументували випадок кермування автомобілем в стані сп’яніння у Хустському районі.

В містечку Вишково Хустського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі для перевірки автомобіль марки «ВАЗ-21099», який виконував незрозумілі маневри, інформували в прес-службі Відділу комунікацій поліції Закарпатя.

За кермом знаходився місцевий мешканець в стані алкогольного сп’яніння. Керманича було доставлено на медичне освідування в лікарню, де у чоловіка виявили 2,6 проміле алкоголю в крові.

Чоловіка відсторонено від водіння автомобілем

На порушника склали адміністративний протокол за кермування у стані алкогольного сп’яніння, вилучено також посвідчення водія та було відсторонено від кермування.

Складений адмінпротокол за статтею 130-ю КУпАП (Кермування автомобілем особою, яка знаходиться у стані алко- або ж наркотичного сп’яніння) поліцейські скерують в суд для прийняття рішення у справі.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp