Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Тернополі на гривню подорожчає проїзд у транспорті

15 листопада 2018 р., 18:52

В Тернополі дорожчає проїзд.

Вартість проїзду в тролейбусах становитиме 5 гривень замість нинішніх чотирьох, незалежно від форми розрахунку.

У Тернополі із 17 листопада подорожчає проїзд у громадському транспорті. Про це повідомили в прес-службі Тернопільської міськради в четвер, 15 листопада.

"Вартість проїзду в тролейбусах становитиме 5 грн (зараз 4 грн) незалежно від форми розрахунку, тобто як при оплаті Карткою Тернополя, електронним проїзним квитком, так і при готівковому розрахунку, а в маршрутних таксі і автобусах тариф - 6 грн (зараз 5 грн) для всіх пасажирів як при безготівковому розрахунку, так і при сплаті готівкою", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що нові єдині тарифи на проїзд у громадському транспорті Тернополя будуть впроваджені із 17 листопада і діятимуть до 20 грудня 2018 року.

"З 20 грудня вступають у дію диференційовані тарифи, коли вартість оплати за проїзд готівкою чи будь-яким іншим способом, за винятком Картки Тернополя і неперсоніфікованого квитка, буде дорожчою. Метою цього є максимальне виведення з обігу готівки при розрахунку за проїзд і ведення чіткого обліку пасажирів", - зазначив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Картку Тернополя можуть оформити особи, які прописані чи офіційно працюють у Тернополі і прилеглих селах.

Нагадаємо, 1 листопада в Тернополі підняли тарифи на проїзд у громадському транспорті до 8 грн у тролейбусі і 9 грн у маршрутках. Однак через декілька днів рішення про підвищення тарифів було скасоване через масові акції протестів жителів Тернополя.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp