Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

130 батьків неналежно виконували обов’язки у Мукачеві

4 грудня 2018 р., 13:40

Щодо виховання дітей

За рік за поданням служби у справах дітей Мукачівського міськвиконкому прийнято рішення про притягнення 130 батьків та 8 піклувальників до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських та опікунських обов’язків. Службою проведено 180 індивідуальних профілактичних бесід з батьками, що неналежно виконують свої обов’язки. В навчальних закладах міста прочитано 8 лекцій з питань профілактики протиправної поведінки дітей, запобігання насильства та правового захисту дітей.

З метою виявлення дітей схильних до бродяжництва та жебракування, служба у справах дітей спільно з працівниками ювенальної превенції проведено 18 рейдових перевірок, обстежено 138 неблагополучних сімей в яких проживають діти, 23 дітей, батьки яких нехтували батьківськими обов’язками, тимчасово влаштовані до обласного притулку для дітей смт. Батьово, 2 дітей в обласну дитячу лікарню. З метою перевірки цільового використання коштів виплачених матерям при народженні дітей на утримання їх до 3-річного віку, на протязі звітного періоду працівниками служби, спільно з державними соціальними інспекторами управління праці та соціального захисту населення, були обстежені 16 неблагополучних сімей, за наслідками перевірок кошти припинені на утримання 8 дітей).










Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp