Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Головною метою мукачівських активістів є адресна допомога військовим

11 серпня 2014 р., 14:17

Зібрану допомогу вже через декілька днів відправлять разом із загоном правоохоронців.

Громадські організації м.Мукачева «Рідне Мукачево» та «Полонія» з власної ініціативи вирішили організувати доброчинну акцію і допомогти правоохоронцям, які беруть участь в АТО. 



Активісти вже зібрали найнеобхідніші речі, які передадуть працівникам органів внутрішніх справ у день відправки їх на Схід країни. Воду, вологі серветки, різні крупи, консерви, нижня білизна, шкарпетки, сигарети, цукерки та жуйки купують мукачівці для учасників антитерористичної операції на Сході України. 

Ініціатива зі збору найнеобхідніших речей виникла у громадських організацій, які розпочали свою доброчинну акцію спочатку з найбільшого супермаркету м.Мукачева на околиці міста. Як розповів голова громадської організації «Рідне Мукачево» Роберт Іванчо, це тільки початок. Вони планують і надалі у такий спосіб допомагати закарпатським бійцям, які беруть участь у протистоянні на сході. Головна ідея – це адресна допомога військовослужбовцям, правоохоронцям та активістам, які зараз перебувають в зоні АТО. 

При вході у магазини та супермаркети вони розміщуватимуть вивіски і візки для продуктів. За кілька днів зведений загін правоохоронців поїде на схід разом з адресною допомогою від небайдужих мукачівців. 
Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp