Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В один день на Закарпатті засяяли дві ялинки

19 грудня 2018 р., 18:00

Закарпаття готується до зустрічі Нового року.

У День Святого Миколая запалили вогні головні ялинки Закарпаття та Ужгорода. 

Як передає кореспондент УНІАН, у День Святого Миколая запалили вогні на головній ялинці Закарпаття – на площі Народній в обласному центрі, а також Ужгорода – на одній із центральних міських площ. На Закарпатті в один день запалили дві офіційні ялинки – головну обласну та ужгородську. Передував запаленню офіційної ялинки Ужгорода традиційний парад Миколайчиків, який проходить в Ужгороді більше десяти років поспіль. До свята долучилися більше сотні ужгородських школярів та студентів. У святкових костюмах та з піснею «Ой, хто-хто Миколая любить» дівчата і юнаки пройшлися центральними вулицями міста й при цьому роздавали перехожим цукерки, листівки й вітали з прийдешніми новорічно-різдвяними днями.

Учасники Параду Миколайчиків долучилися до свята запалення вогнів головної ялинки Закарпаття на площі Народній. Ялинку заввишки близько 20 метрів привезли з одного з районів Закарпаття, з відстані понад 250 км. 

О 17.00 на площі Театральній відбулося урочисте відкриття головної ялинки Ужгорода. Її висота близько 14 метрів, вік - 50-60 років. Знайшли її на території одного з ужгородських підприємств.

{g}

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp