Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У горах Львівської області затримали французів з контрабандою

25 грудня 2018 р., 19:06

Чоловіки несли з собою пакети з сигаретами різних марок загальною кількістю 1390 пачок.

Розшукати чоловіків вдалося неподалік інженерних прикордонних споруд за 700 метрів від кордону.

Двох громадян Франції з контрабандою затримали в горах у Львівській області. Про це повідомили в прес-службі Мостиського прикордонного загону в п'ятницю, 21 грудня.

"Вчора на кордоні з Польщею співробітники відділу Сянки Мостиського прикордонного загону отримали інформацію від жителя одного із сіл прикордоння про двох незнайомців з рюкзаками, які прямували в бік кордону", - йдеться в повідомленні.

Розшукати чоловіків вдалося неподалік інженерних прикордонних споруд за 700 метрів від кордону.

"Затриманими виявилися двоє громадян Франції 1989 і 1991 року народження. При собі у них були пакети з сигаретами різних марок загальною кількістю 1390 пачок. Також неподалік прикордонники знайшли автомобіль одного з них. У ході подальшого розбору правоохоронці з'ясували, що іноземці за день до цього легальним шляхом прибули в Україну через один з автомобільних пунктів пропуску. Метою було перенести закуплені цигарки до Польщі, незаконно перетинаючи державний кордон", - повідомили в ДПСУ.

Рішення у справі про спробу незаконного перетину кордону, здійсненого іноземцями, буде приймати суд. Сигарети вилучили співробітники митниці ДФС України. Їх сума оцінюється в майже 52 тисячі гривень.

Раніше військовослужбовці Мостиського та Білгород-Дністровського загонів протягом доби завадили незаконному переміщенню через державний кордон великої контрабандної партії сигарет.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp