Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Професор УжНУ отримала почесне звання (ВІДЕО)

22 грудня 2018 р., 14:00

Йдеться про Завідувача кафедри української літератури Валентина Барчан.

Для Ужгородського нацiонального унiверситету День Святого Миколая став знаменним ще й тим, що 19 грудня доктору фiлологiчних наук, професору, завiдувачу кафедри української лiтератури Валентинi Володимирiвнi Барчан присвоєно почесне звання «Заслужений працiвник освiти України». Державну нагороду урочисто вручив губернатор Закарпатської областi Геннадiй Москаль у Закарпатськiй обласнiй державнiй адмiнiстрацiї, повiдомили в Медiацентрi УжНУ.

Олег Хававчак, Галина Шумицька, Валентина Барчан, Мар’яна Козик

– Колектив УжНУ щиро вiтає шановну Валентину Володимирiвну: своєю багатолiтньою педагогiчною працею, масштабною науковою, органiзацiйною дiяльнiстю, активною громадянською позицiєю вона робить величезний внесок у розвиток української освiти.

Дякуємо Валентинi Володимирiвнi Барчан за те, що надихає колектив кафедри, рiдного фiлологiчного факультету, який вона очолювала з 1992 до 2004 року, Вченi ради факультету й унiверситету! Бажаємо снаги, сил та Божого благословiння на подальшi звершення, – наголосили в публiкацiї Медiацентру.

Вiдео телеканалу «М-студiо», монтаж – Вiталiя Завадяка, фото - Вiталiя Завадяка

Деталі - у сюжеті Медіацентру УжНУ:



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp