Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді тепер будуть нові вулиці

18 січня 2019 р., 14:15

Рішення прийнято депутатами Ужгородської міської ради.

Таке рішення прийняли депутати Ужгородської міської ради на черговій ХХХІІ сесії, яка відбулась в Ужгороді.

Керуючись пунктом 41 частини 1 статті 26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Законом України "Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій» та враховуючи рекомендації комісії з питань найменування (перейменування) вулиць, провулків, проспектів, площ, парків, скверів, розташованих на території міста Ужгород та результати громадських слухань, міська рада вирішила присвоїти новим вулицям Ужгорода назви на честь Михайла Тиводара - вченого-етнолога, професора Ужгородського національного університету, Степана Бандери, Івана Мазепи та Симона Петлюри.

Вулицям в районі вулиці Собранецької та КПП (масив 2) депутати хотіли надали такі імена: Дмитра Поповича – проектній вулиці №7, Константина Грабара – проектній вулиці №5.

Проте, головний архітектор Ужгорода запропонував доопрацювати назви вулиць проектної №7 та №5 та перенести прийняття цього рішення на наступну сесію. Площа на розі вулиць Дмитра Вакарова та Підгірної отримає назву Гаврила Глюка.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp