Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ЦВК відмовила в реєстрації 22 кандидатам у президенти

2 лютого 2019 р., 15:57

Кандидатами вже зареєстровано 28 осіб.

Сьогодні в реєстрації відмовлено вже п'ятьом особам. Центральна виборча комісія станом на суботу, 2 лютого, відмовила 22 особам у реєстрації кандидатами для участі у виборах президента 31 березня. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу ЦВК.

"Під час сьогоднішнього засідання ЦВК постановила відмовити в реєстрації 5 особам. Таким чином, станом на 2 лютого комісія відмовила в реєстрації кандидатами 22 особам. Зареєстровано комісією 28 кандидатів", - повідомили в ЦВК.Відзначимо, що під час засідання в суботу комісія не зареєструвала жодного кандидата.Також у комісії зазначають, що з 9 ранку до ЦВК спостерігається потенційний потік кандидатів, які приносять документи.За словами представників комісії, які приймають документи, станом на 13:00 заяви про висунення подали вже більше 5 осіб. Зараз у ЦВК триває прийом документів і підрахунок кількості поданих заяв.Так, комісія проголосувала відмовити в реєстрації Олегу Жамойду, Дмитру Касьяненкові, Ярославі Качанівській, Олександру Соловйову, а також главі Компартії Петрові Симоненку.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp