Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Справу Савченко-Рубана знову передали новому суду

4 лютого 2019 р., 08:14

Генеральний прокурор Юрій Луценко повідомив про перенесення справи народного депутата Надії Савченко та керівника Центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимира Рубана до Чернігова.

Про це він сказав в ефірі каналу Прямий увечері 1 лютого.

"Справа Савченко та Рубана фактично була завершена. Мені здається, що вони обидва намагалися затягнути ознайомлення з матеріалами слідства ... Але врешті-решт це закінчилось, і зараз вони повинні постати перед судом. Буквально сьогодні було прийнято судове рішення про те, що цей суд відбудеться в Чернігові", - повідомив Луценко.Він пояснив, що суд прийняв таке рішення, зважаючи на те, що більшість свідків у цій справі або проживають в цьому місті, або ж їм зручніше діставатися до нього. "Оскільки перший варіант був Слов'янськ", - нагадав генпрокурор."Ми готові виїхати до Чернігова для підтримання обвинувачення і вважаємо, що є всі докази того, у чому звинувачуємо цих двох громадян", - підсумував Луценко.Нагадаємо, що Савченко перебуває під вартою з 23 березня 2018 року. Верховна Рада 22 березня підтримала подання Луценка і дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання й арешт Савченко.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp