Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

“Любов до рідного краю” огорне серця в Мукачеві

14 лютого 2019 р., 08:25

Вже сьогодні

14 лютого відомий закарпатський художник Антон Секереш презентує у картинній галереї замку “Паланок” персональну виставку “Любов до рідного краю”.
Урочисте відкриття - о 12.00 год.
Експозиція діятиме до кінця лютого. Тож запрошуємо відчути всю красу закарпатського краю, відтворену на полотнах відомого митця!

Довідково.
Антон Секереш народився 9 червня 1961 року в селі Ключарки на Мукачівщині. У 1980 році закінчив Ужгородське училище прикладного мистецтва, де навчався на відділі “Художня обробка металу”. Вчителями з фаху у нього були Іван Маснюк, Іван Дідик, Йосип Пал, Агнеса Бачинська, Василь Петрецький, Шандор Петкі.
У своїй творчості віддає перевагу живопису, займається керамікою. Особливо повно і яскраво талант майстра проявляється в графіці. Його начерки вирізняються лаконізмом і точністю, а ще легким гумористичним ставленням до світу. Художник створює цільні й максимально експресивні образи, вміє концентруватися на характерному, відкинувши несуттєві деталі. У живописі пріоритетне ставлення до форми та широкий тональний діапазон від світлого до темного. В своїх ранніх живописних роботах художник більше уваги приділяв колоритові, гармонії кольорів.
Член художньої спілки “Райдуга” та творчого об'єднання Арт-клуб “Палітра-спектр”.








Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp