Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Йосип Борто удостоїв найвищої нагороди краю фахівця водного господарства (ФОТО)

26 лютого 2019 р., 08:25

У понеділок, 25 лютого, виконуючий повноваження голови Закарпатської обради Йосип Борто в урочистій обстановці вручив найвищу нагороду краю начальнику технічного відділу Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса Олександру Капелюшку.

 

Спільною почесною відзнакою облради та облдержадміністрації – нагрудним знаком «За розвиток Закарпаття» нагороджено Олександра Михайловича за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток меліорації і водного господарства області, високий професіоналізм та з нагоди 70-річчя від дня народження.

Про нагороду ювіляру клопотав колектив басейнового управління, характеризуючи свого колегу як добросовісного, кваліфікованого, ініціативного сумлінного керівника. Розпочав свою трудову діяльність ювіляр у системі водного господарства понад 40 років тому простим інженером. Згодом обіймав різні керівні посади, а останні п’ять років очолює технічний відділ Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса.

У професійному доробку ювіляра – організація робіт з пропуску та ліквідації наслідків катастрофічних паводків у краї. Зокрема, завдяки багаторічному досвіду та фаховості, виконував особливо важливі завдання пов’язані із підготовкою, будівництвом гідротехнічних і протипаводкових споруд.

Вручаючи високу нагороду, Йосип Борто, підкреслив:

- Робота, яку виконує ваша служба, є надзвичайно важливою, адже щорічні повені становлять потенційні загрози довкіллю краю. Ваш особистий вклад у розвиток та вдосконалення системи протипаводкового захисту територій населених пунктів області високо оцінений. Тож, нині і вручаємо почесну нагороду. Щиро бажаю Вам особисто та усьому колективу і надалі плідно працювати у напрямку розвитку меліорації і водного господарства Закарпатської області.

Підтримати та привітати ювіляра разом із начальником БУВР Тиси Олегом Кисілем прийшли і його колеги, які щиро бажали йому життєвих гараздів, подальших професійних успіхів та зробили спільне фото на згадку.

Прес-служба Закарпатської обради

Схожі новини

Йосип Борто: Ми хочемо одного: аби в нашому малоземельному краї землі належали закарпатцям і це – принципово!
Йосип Борто: Закарпаття славиться цікавими проектами у галузі альтернативної енергетики (ФОТО)
Йосип Борто відвідав Великоберезнянщину, яка потребує особливої уваги та підтримки
Угорщина підтримує євроінтеграцію України та сподівається, що Закарпаття і надалі залишатиметься острівцем миру (ФОТО)
Йосип Борто вирішував проблеми краян (ФОТО)
З жителями краю спілкувався перший заступник голови облради Йосип Борто
Борто вислухав закарпатців (ФОТО)
Йосип Борто: Вірю в те, що Закарпаття і надалі розвиватиметься як край безпечних інвестицій, туризму, економічного потенціалу та комфорту для його громадян (ФОТО)
Йосип Борто зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом США в Україні Мари Йованович (ФОТО)
Особлива увага керівництва облради постійно приділяється якісному та своєчасному розгляду звернень жителів Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp