Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вибух на заводі Єгипту: загинули 15 осіб

21 березня 2019 р., 19:16

Завод з виробництва фосфатних добрив.

На заводі з виробництва добрив у Єгипті прогримів потужний вибух. За попередніми даними, загинули 15 робітників.

У Єгипті стався вибух на заводі з виробництва фосфатних добрив у місті Айн-Сохна, розташованому на березі Суецької затоки. Про це повідомляє Sky News Arabia.

Унаслідок інциденту 10 осіб загинули і ще 15 постраждали.

Зазначається, що вибух стався під час експлуатаційних випробувань одного з резервуарів з аміаком. На цей час вогонь вдалося локалізувати.

Прокуратура Єгипту розпочала розслідування події.Reuters з посиланням на джерела повідомляє, що виробництво належить військовим і має контракт з будівельною компанією Hassan Allam Properties. За інформацією агенції, загинуло щонайменше вісім осіб.

Раніше повідомлялося, що в Туреччині горить триповерховий хімічний завод, який розташований в азіатській частині міста - у районі Арнавуткой. На охоплених вогнем промислових площах час від часу чуються вибухи.

Нагадаємо, у минулому році в Ірані на нафтосховищі в провінції Маркази прогримівпотужний вибух. У результаті двоє людей отримали поранення і ще двоє зникли безвісти.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp