Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Івано-Франківську підпалили табір ромів

26 березня 2019 р., 08:02

Роми повідомили, що близько 10 молодих людей в темному одязі підійшли до їхнього табору і закидали його пляшками із запальною сумішшю.

Жителі ромського табору, розташованого на березі річки Бистриці-Солотвинської в Івано-Франківську, повідомили про напад і підпал, проте відмовилися написати заяву в поліцію. Про це повідомив представник патрульної поліції Микола Гурак, пише Громадське в понеділок, 25 березня.Зазначається, що повідомлення про пожежу в таборі правоохоронці отримали від рятувальників. Коли патрульні прибули на місце, роми розповіли, що близько 10 невідомих у темному одязі кидали пляшки із запальною сумішшю, внаслідок чого загорілися дві будівлі."Оскільки мова йшла про факт підпалу, на місце викликали слідчо-оперативну групу", - сказали в прес-службі.Як повідомила слідчий Лідія Бойко, жителі табору змінили свої показання і заявили, що ніякого підпалу не було і писати заяву вони не будуть."Заявили, що це їхнє недбале ставлення з вогнем, у результаті чого сталася пожежа. Відповідно ніякого кримінального провадження не відкривалося", - сказала вона.Патрульні додали, що вони ймовірних нападників не бачили, за словами ромів, вони відразу втекли.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp