Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Американця заарештували за жорстоке поводження з акваріумною рибкою

4 квітня 2019 р., 23:45

Американець потрапив за ґрати за жорстокість до риби.

Помічники шерифа вилучили рибку і відвезли в зоомагазин, де її планують виходити і підшукати їй нового господаря.

В американському штаті Північна Кароліна заарештували чоловіка, якого звинувачують у жорстокому поводженні з акваріумною рибкою. Про це повідомляє WECT.

Під час огляду будинку, де колись жив 53-річний Майкл Рей Хінсон, знайшли брудний акваріум, у якому плавала риба. Вона страждала від недоїдання і гексамітозу - хвороби, яка могла бути пов'язана з поганими умовами утримання. Як з'ясувалося, після переїзду Хінсон покинув її у старій квартирі.

Помічники шерифа вилучили рибку і відвезли в зоомагазин, де її планують виходити і підшукати їй нового господаря. За словами продавця, це глазчатий астронотус, який може вирости до 40 сантиметрів у довжину. "Вони добре піддаються тренуванню, мають різні характери, деякі бувають агресивними", - стверджує він.

Хінсону пред'явлено звинувачення в залишенні тварини і трьох випадках жорстокого поводження із тваринами. В офісі шерифа відзначили, що чоловік став першим жителем округу, якого викрили в жорстокості до риби.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp